Meubels op maat


Meubels op maat gezocht? Dan helpt Armadietto u graag verder. Via onze configurator kunt u stap voor stap de maten van uw nieuwe meubel doorgeven. Hierdoor krijgt u direct een inzicht in het prijskaartje. Daarnaast sturen wij u altijd een offerte toe zodat u rustig kunt kijken of u hiermee akkoord gaat. Wil u de meubel op maat bestellen? Dan gaat het team van Armadietto voor u aan de slag. Al sinds 2006 produceren wij meubels op maat. Aanvullende vragen? Bel vrijblijvend naar: 033 - 255 86 486.

Bekijk het assortiment!

meubel op maat

Verschillende meubels op maat laten maken

 

Bij Armadietto kunt u verschillende soorten meubels op maat laten maken. Bij elk soort meubel wordt gebruik gemaakt van Europees Kwaliteitsmateriaal. Doordat wij in onze werkplaats in Nijkerk over professionele houtbewerkingmachines beschikken, zullen de prachtige meubels een leven lang meegaan. Wat voor meubelen kunt u precies op maat laten maken?

 

- TV-meubels op maat
- Dressoirs op maat
- Wandkasten op maat
- Boekenkasten op maat

Via een makkelijk en snel keuzemenu kunt u gemakkelijk de maten doorgeven van het meubel. Nadat u alles heeft ingevuld volgt er nog een offerte op maat. Zo kunt u rustig nadenken en een beslissing maken.  

Italiaanse stijl, Nederlands fabricaat

 

Onze meubels op maat worden als erg stijlvol getypeerd. Luxe meubels met een Italiaanse stijl, geschikt voor elke ruimte. De meubelen geven uw woonkamer een uniek karakter. Wat is er mooier dan het hebben van een uniek dressoir of een unieke boekenkast? Een kast die verder niemand heeft, speciaal voor u gemaakt. Twijfelt u of u wel de juiste maten door zal geven? Wij controleren de maten voordat wij een offerte opmaken. Hier kunnen we u dus ook naderhand nog in adviseren en aanpassingen in aanbrengen.

meubel op maat maken

Meubels op maat laten maken? Armadietto!

 

Meubels op maat gezocht? Maak gebruik van de dienstverlening van Armadietto! Uw familie en vrienden zullen onder de indruk zijn van uw unieke meubelen en inrichting. Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op via: 033 - 255 86 486. U mag ook een mail sturen via het contactformulier op onze website of naar info@armadietto.nl. Kijkt u al uit naar uw meubels op maat? Zowel landelijk als regionaal, meubels op maat in Zwolle, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld of Harderwijk. 

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.