Meubel op maat ontwerpen bij Armadietto nabij Amersfoort

Een meubel op maat maakt uw Amersfoortse woonkamer uniek. U heeft een meubelstuk dat u nergens anders zult tegenkomen. Bij Armadietto kunt u uw eigen droommeubel daarom volledig zelf samenstellen. Of u nu een zelf ontworpen tv-meubel, dressoir, wandmeubel of boekenkast wenst: het kan bij Armadietto. Wij voorzien uw huis van een persoonlijke touch.

Bekijk het assortiment!

meubels op maat

Stel uw meubel samen in de configurator

Uw meubel op maat voor uw woning in Amersfoort ontwerpt u eenvoudig via onze meubelconfigurator. Per type meubel kunt u een basismodel selecteren, dat u vervolgens volledig naar eigen smaak kunt bewerken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar dat ene dressoir dat u nergens kunt vinden? Dan kunt u bij ons kiezen uit liefst zeven verschillende types, die u naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Geef de gewenste maten door en kies uit één van de vele kleur- en materiaalopties. Fineerhout, bamboe, zijdeglans spuitwerk of iets anders? U kunt het zelf bepalen!

Meubels op maat in Amersfoort: duurzame materialen

Voor het maken van uw droommeubel maken we uitsluitend gebruik van duurzame en gerecyclede materialen. De materialen worden allemaal in Europa gefabriceerd. Zo dragen we niet alleen bij aan het verfraaien van uw woonkamer, maar sparen we onder meer ook de regenwouden.

Meubel op maat Amersfoort: wat kost dat?

De prijzen voor een zelf ontworpen meubel krijgt u direct te zien in de configurator. U hoeft dus geen offerte aan te vragen voor een prijsopgaaf. Als u een meubel ontwerpt via de site wordt de prijs automatisch aangepast naargelang de afmetingen en het materiaal dat u selecteert. De prijzen die u initieel ziet wanneer u een product vindt op de site kunnen dus afwijken van het bedrag dat het door u ontworpen meubelstuk uiteindelijk zal kosten.

De levertijd

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, nemen we voor de zekerheid nog telefonisch de order met u door. Hierna vragen we u 75% van het aankoopbedrag alvast vooraf te betalen. Een meubel arriveert vervolgens doorgaans binnen vier à vijf weken bij u in Amersfoort, nadat u een meubel op maat heeft ontworpen en besteld. Indien gewenst wordt het dan ook meteen voor u gemonteerd. Natuurlijk kunt u het meubel ook bij ons in Nijkerk komen ophalen.

Uw meubel op maat maken we nabij Amersfoort, namelijk in Nijkerk. Telefonisch kunt u ons bereiken op 033 255 86 486, maar u kunt natuurlijk ook mailen, via info@armadietto.nl. We helpen u graag bij het maken van een meubel op maat in Amersfoort!

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.