Ontwerp uw meubel op maat in Zwolle bij Armadietto

Wilt u uw woonkamer uniek maken? Kies dan voor het ontwerpen van meubels op maat in Zwolle. Zo komt er in uw woonkamer een meubel te staan dat u elders niet zult vinden. Het meubel op maat in Zwolle waarvan u al die jaren heeft gedroomd kunt u volledig zelf samenstellen. U kunt kiezen uit tv-meubelen, wandmeubelen, boekenkasten en dressoirs. Met een meubel op maat in Zwolle geeft u uw huis uw persoonlijke handtekening.

Bekijk het assortiment!

Meubels op maat Zwolle

Meubel samenstellen naar eigen smaak

In onze handige meubelconfigurator stelt u uw meubel op maat uit Zwolle volledig naar eigen smaak samen. We hebben voor u alvast enkele basismodellen samengesteld, waaruit u kunt kiezen. Hierna past u het meubelstuk aan, net zolang tot u helemaal tevreden bent. U geeft de afmetingen door, bepaalt de gewenste kleur en kiest welk materiaal het best bij uw interieur past. In de ene woning past wellicht een tv-meubel van fineerhout het best, terwijl een andere woning eerder ‘vraagt’ om zijdeglans spuitwerk. De keuze is volledig aan u!

Duurzaam geproduceerde meubels op maat in Zwolle

Bij Armadietto zijn we begaan met het milieu. Daarom maken we enkel en alleen gebruik van de meest duurzame materialen. Ook gerecycled materiaal wordt in onze meubelmakerij gebruikt. Alle materialen waarvan we uw meubel op maat in Zwolle maken zijn afkomstig uit Europese landen. Niet uit het tropisch regenwoud dus. Immers willen we niet alleen het perfecte meubel voor uw woning, maar zijn we ook maatschappelijk betrokken.

Prijzen voor een meubel op maat in Zwolle

De prijzen voor onze meubels variëren natuurlijk tussen de verschillende typen meubels. Daarnaast bepaalt u de prijs voornamelijk zelf aan de hand van uw persoonlijke ontwerp. Het ene materiaal is nu eenmaal kostbaarder dan het andere en een groter meubel is duurder dan een klein meubel. Tijdens het configureren wordt de prijs steeds ‘live’ aangepast. Bij iedere actie die u verricht verandert de prijs dus mee. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wanneer ontvangt u uw meubel op maat in Zwolle?

Na het afronden van uw online bestelling krijgt u van ons een telefoontje. We bespreken nog eens precies hoe uw meubel eruit moet komen te zien. Wanneer u akkoord bent verzoeken we u 75 procent van het aankoopbedrag over te maken. Vervolgens bedraagt de levertijd veelal vier tot vijf weken. We bezorgen uw meubel op maat natuurlijk netjes in Zwolle. Als u dit wilt zorgen we er ook voor dat het meubel gemonteerd wordt. Als u het meubel liever zelf ophaalt, dan kan dit natuurlijk ook bij ons in Nijkerk.

Wilt u ook uw eigen meubel op maat ontwerpen in Zwolle? Dan kunt u dit zelf doen door in het menu te klikken op ‘soorten meubels’. Komt u er niet uit of heeft u een vraag? Dan helpen we u graag! We zijn telefonisch te bereiken via 033 255 86 486 en u kunt ons mailen op info@armadietto.nl. Bij Armadietto ontwerpt u het meubel op maat in Zwolle waarvan u al die jaren heeft gedroomd!

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.