Boekenkast op maat

Wat is er mooier dan een boekenkast op maat die een hele muur beslaat? Naast boeken is de boekenkast ook een perfecte plek om persoonlijke spulletjes uit te stallen. Armadietto biedt boekenkasten op maat. U stelt eenvoudig zelf een boekenkast- of andere meubels op maat samen. 

Laat zien wat u graag leest

Boekenkast op maat gezocht? Kijk dan snel verder op de website van Armadietto. Wij maken unieke Italiaanse meubelen op maat. Hoe gaat dat precies in zijn werk? U vult de ideale maten in, van de boekenkast die u op het oog heeft, en wij gaan voor u aan de slag. Passen alle standaard boekenkasten niet binnen uw huidige inrichting? Geen zorgen, want bij Armadietto kiest u de maten helemaal zelf. Wij maken een boekenkast op maat voor particulieren. Wil u vrijblijvend een aantal vragen aan ons stellen? Neem dan telefonisch contact op via: 033 - 255 86 486. Wij helpen u graag verder!

Boekenkast op maat

Diverse meubels op maat

Naast onze boekenkast op maat kunt u bij ons terecht voor meerdere meubels op maat. Zo kunnen we u onder andere ook helpen met een uniek tv-meubel-, dressoir- of wandkast op maat. Bij de productie van uw meubel wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europees kwaliteitsmateriaal. In onze werkplaats gaan we zorgvuldig om met uw meubel om ervoor te zorgen dat het jarenlang mee kan. U wilt toch ook een unieke boekenkast op maat in uw woonkamer hebben staan? Een meubelstuk wat verder niemand in Nederland bezit. Vraag een offerte aan en wij zullen contact met u opnemen!

Italiaanse stijl en luxe

Een boekenkast op maat is een meubel met Italiaanse stijl en luxe. Tenminste, zo worden de meubelen getypeerd door onze klanten. Meubelen geschikt voor elk soort woonruimte met unieke eigenschappen en een uniek karakter. Nadat u bij ons een offerte heeft aangevraagd zullen wij deze altijd eerst nakijken. Dit houdt in dat we (samen) gaan controleren of de maten kloppen. Daarnaast kunnen we, als we u bellen, ook direct enkele vragen voor u beantwoorden. Wij kunnen u ook advies geven over de maten van uw boekenkast.

Boekenkast op maat? Kies Armadietto!

Boekenkast op maat gezocht? Dan helpen de werknemers van Armadietto u graag verder. Wij zijn een Nederlands bedrijf wat al sinds 2006 meubels op maat produceert. Uw meubel zal in principe een leven lang meegaan. De prijs van de boekenkast op maat hangt onder andere af van het type kast, de materialen en de afmetingen. Wij zullen u hierover informeren in de offerte. Stuur ons een bericht. Wij zijn gevestigd in Nijkerk, in de buurt van Zwolle en Amersfoort.

Vind hier inspiratie:

 

 

 

Er is op dit moment geen inspiratie gevonden.

 

 

 

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.