Praktisch én stijlvol: dressoir op maat

Een dressoir is een stijlvolle toevoeging aan uw (woon)kamer. Armadietto biedt dressoirs op maat. U bepaalt zelf afmetingen, indeling en uiteraard kleur en materiaal. Onze eenvoudige configurator ondersteunt u van A tot Z bij het samenstellen van uw dressoir. Komt u er zelf niet uit? Geen probleem. Mail ons uw ideeën en samen maken wij er iets heel moois van.

San Marino san-marino.jpeg Stel zelf samen
Bologne bologne-1.jpeg Stel zelf samen
Grosetto dressoir grosseto-dressoir-nieuw.jpg Stel zelf samen
Florence florence.jpeg Stel zelf samen

Dressoir op maat

Zoekt u naar een dressoir op maat? Dan bent u aan het juiste adres bij Armadietto. Wij maken meubelen op maat voor particulieren. Vul gemakkelijk en snel de afmetingen in van uw gewenste dressoir via de configurator. Dit programma kan bijhouden wat de kosten voor het meubelstuk zullen zijn. Zo heeft u daar direct duidelijkheid over voordat u een aanvraag verstuurd. Bovendien sturen wij vooraf altijd eerst nog een definitieve offerte waar u dan akkoord op kan geven. Een dressoir op maat bestellen? Het team van Armadietto gaat graag voor u aan de slag. Bel voor meer informatie naar: 033 - 255 86 486.

Dressoir op maat

Italiaanse stijl, Nederlandse fabrikant

Profiteer van de Italiaanse stijl die onze medewerkers meegegeven aan de dressoir op maat. Deze producten worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen (Europees kwaliteitsmateriaal) in de werkplaats in Nijkerk. Wij beschikken over professionele houtbewerking machines die zorgen dat een product lang mee gaat. Kunt u naast een dressoir op maat nog een ander meubel op maat laten maken? U kunt ook tv-meubels, wandkasten en boekenkasten op maat laten maken. Geef de maten van uw gewenste meubel door en ontvang snel een offerte!

Uw dressoir op maat!

Uw dressoir op maat zal er in ieder geval stijlvol uitzien. Tenminste, zo worden onze meubelen getypeerd door onze klanten. Luxe meubels met een uniek karakter, geschikt voor elke woonruimte. Wilt u ook graag een uniek dressoir in huis? Een meubelstuk dat verder niet te koop is en niemand anders in de woonkamer heeft staan? Dan helpt het team van Armadietto u graag verder. Heeft u twijfels of de doorgegeven maten wel kloppen? Voordat wij een offerte voor u maken controleren wij de maten nogmaals. Mochten wij vermoeden dat er iets niet klopt, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Wij kunnen u ook nadien adviseren in de maten en eventuele aanpassingen aan het dressoir op maat.

Kies voor Italiaanse klasse van Armadietto!

Dressoir op maat gezocht? Neem contact op met de specialisten van Armadietto om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: 033 - 255 86 486. U kunt ook een mail sturen naar info@armadietto.nl. Daarnaast beschikken wij ook over een contactformulier op de website. Kijkt u al uit naar uw dressoir op maat? Wij zijn gevestigd in Nijkerk, in de buurt van Zwolle en Amersfoort.

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.