TV meubel op maat

In de woonkamer is steeds meer apparatuur te vinden. Een mooie flatscreen-tv, surroundspeakers en vaak ook een multiroom-muzieksysteem. Armadietto biedt audio- en tv-meubels op maat. Voor elk type tv, soundbar, audioapparatuur en speakers hebben we prachtige meubel.

Heeft u zelf een idee? Mail ons uw wensen en wij maken er iets moois van, waar u elke dag van kunt genieten.

Salerno salerno.jpeg Stel zelf samen
Grosseto audio-/tv meubel grosseto-1.jpeg Stel zelf samen
Ancona-Colour ancona.jpeg Stel zelf samen
Valencia valencia-2.jpeg Stel zelf samen

Geef uw apparatuur de aandacht die het verdient

TV meubel op maat gezocht? Armadietto kan diverse soorten meubels op maat voor u maken. Bekijk onze catalogus om inspiratie op te doen. Wij beschikken over een handige configurator waarmee u uw meubel makkelijk kan aanpassen aan uw wensen. Bent u klaar met het samenstellen van uw meubel? Voordat u de bestelling plaatst heeft u uiteraard vooraf al inzicht gehad in de kosten. Binnen twee werkdagen na de bestelling bellen wij u op om de bestelling te controleren. Een tv meubel op maat vind je bij Armadietto! Wij zijn gevestigd in Nijkerk, in de buurt van Zwolle en Amersfoort.

TV meubel op maat

Bekijk onze audio meubels op maat!

Om het u makkelijk te maken hebben beschikken wij over een bestand assortiment aan tv meubelen op maat. Deze meubelen worden getypeerd door hun eigentijds Italiaanse stijl. In het assortiment vindt u onder andere de tv meubels Ancona, Salerno, Como, Grosseto en Valencia. Het is voor u dus mogelijk om precies uw perfecte maten door te geven. Twijfelt u of u wel zeker weet of de maten kloppen? Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om de maten nogmaals met u door te nemen.

TV meubel op maat? Veelgestelde vragen

U bent natuurlijk benieuwd wat een tv meubel op maat ongeveer gaat kosten. De kosten zijn onder andere afhankelijk van materiaal, afmetingen en het type meubel. Als u de maten en kleuren aangepast heeft, ziet u direct een prijsopgave in beeld. Hoe lang duurt het voordat uw kast klaar is? Over het algemeen leveren wij het meubel binnen 4 tot 5 weken bij u thuis af. Moet u een aanbetaling doen bij Armadietto? Nadat telefonisch de maten zijn gecontroleerd doet u een aanbetaling van 75% via een factuur. De laatste betaling kunt u per pin doen bij aflevering van het tv meubel op maat.

Contactinformatie

Heeft u vrijblijvende vragen aan Armadietto? Neem dan telefonisch contact op via: 033 - 25 86 483. U kunt ook een mail sturen naar info@armadietto.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u binnenkort uw nieuwe tv meubel, op maat, in huis heeft staan. Armadietto staat bekend om zijn Italiaanse meubelen op maat. Wij leveren geen standaard kasten. Kies voor een uniek meubel in Italiaanse stijl!

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.