Wandkast op maat bestellen?

Een wandkast is de perfecte manier om spullen of kleding op te bergen of juist te laten zien. Wandkasten bieden een zee van ruimte voor het opbergen van uiteenlopende spullen. Armadietto biedt wandkasten op maat. Kies een standaardconfiguratie of stel helemaal zelf een prachtige wandkast samen. Kies voor meubels op maat van Armadietto!

Een schitterend meubel voor woon-, studeer- of slaapkamer

Wandkast op maat gezocht? Kijk dan snel verder op de website van Armadietto. Op onze website geeft u eenvoudig de gewenste maten voor uw wandkast door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en stemmen de maten en prijs met u af. Daarna gaan wij aan de slag en zorgen wij voor een mooie wandkast op maat! Armadietto kenmerkt zich door een elegante Italiaanse stijl, uw meubelen zullen dus uniek zijn. Heeft u een aantal vrijblijvende vragen over onze producten? Bel dan naar: 033 - 255 86 486.

Wandkasten op maat

Europees Kwaliteitsmateriaal

Bij de productie van uw nieuwe wandkast op maat wordt uitsluitend gewerkt met Europees Kwaliteitsmateriaal. Wij beschikken in onze werkplaats over professionele houtbewerkingsmachines. Zo krijgt u meubels van kwaliteit die een leven lang meegaan. Naast een wandkast op maat kunt u ook bij ons terecht voor tv meubels, dressoirs en boekenkasten op maat. Heeft u uw gegevens ingevuld? Dan ontvangt u altijd eerst een offerte op maat waar u rustig over na kan denken.

Nederlandse fabricaat, Italiaanse stijl

Als u kiest voor een wandkast op maat van Armadietto, kiest u voor Italiaanse stijl. Luxe meubelen die bestemd zijn voor elke ruimte. Wilt u ook iets anders, een meubel dat niemand anders heeft? Wij kunnen dit product speciaal voor u maken. Weet u niet precies zeker of u de juiste maten aan ons heeft doorgegeven? Wij controleren de maten tijdens het opmaken van een offerte. Hierover kunnen we samen in gesprek gaan om te kijken of alles klopt. Zo weet u zeker dat uw nieuwe wandkast op maat straks perfect binnen uw inrichting past.

Wandkast op maat? Kies voor Armadietto!

Voor een wandkast op maat bent u aan het juiste adres bij Armadietto. Wij zijn gevestigd in Nijkerk, in de buurt van Zwolle en Amersfoort. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het type kast, materiaal en afmetingen. Wij zullen u hier vooraf over informeren. Gemiddeld staat een wandkast op maat binnen 4 of 5 weken bij u thuis. Wij leveren het product voor u af! Voor meer informatie kunt u onze veelgestelde vragen bekijken op de website. Voor meer informatie kunt u ons bellen via 033 - 255 86 486 of een mail sturen naar info@armadietto.nl

Een moment geduld a.u.b. Bezig...

Stel hier uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord per mail.